onsdag 28. januar 2009

En liten oppsummering av vår hverdag!

16. januar bestemte vi oss for å ha en skikkelig familiedag og ett avbrekk i hverdagen. Turen gikk til akvariet i Bergen. Vi var spente på Ingrids reaksjon på de ulike dyrene, men hun så ut til å storkose seg, og da spesielt når hun fikk hilse på selene og fiskene. Pingvinene var hun heller skeptisk til. Selen og Ingrid sjarmerte hverandre i senk, ett spesielt øyeblikk..! Se sjarmtrollet!! Når Ingrid fikk øye på fiskene strålte hun opp, tror hun syntes det var spennende med alle fargene.

Søndag 25.01.09 Vi er en familie som setter stor pris på naturen, er glad i å gå på turer og studere og ta bilder av fugler og andre flotte motiv. Søndagen tilbragte vi derfor på tur ved tveitevannet, ved Sletten, vi koste oss med å mate fuglene, se på fuglelivet, samt finne flotte motiver for fotografering.Øyvind er i sitt ess på bildet!

sothøne bakerst på bilde, hunstokkanden er i midten og hannstokkanden er velkjent med sin flotte grønne hals.
Jeg er i utgangspunktet litt skeptisk til fugler som flakser, men denne dagen oppførte alle fuglene seg eksemplariske mot meg og holdt seg i vannkanten når de ble matet.
Litt kunst i vannkanten !
Her har jeg tatt bilde av en brunnakke. Han ser beundrende i sitt eget speilbilde
Hilsen Linda

1 kommentar:

Anonym sa...

Hehe, mon tro hvahun tenker på bildetmed fiskene?! Så lur og utspekulert ut! :)