søndag 30. november 2008

EN BEGIVENHETSRIK UKE

På torsdag 27. nov. fikk Ingrid sine to første tenner. Dermed måtte vi finne tannbørsten hennes fram fra skuffen. Til vår store glede likte Ingrid å pusse tenner. Så foreløpig går det som en lek! Bilde til venstre: Ingrid får pusset tenner for første gang. Det er Linda som pusser. På fredag 28. nov. var vi med Ingrid på helsestasjon. Det var tid for 1/2 års kontroll. Syn, hørsel og bevegelighet av leddene ble kontrollert, dessuten kroppen generelt. Ingrid ble konstantert frisk som en fisk.
Bilde til høyre: Ingrid kikker i bok. Det er Øyvind som forteller. Bildet er et par måneder gammelt. Lørdag 29. nov. forsøkte vi dra på lysfesten i Bergen. Grunnet ulike ærend i byen, kom vi ikke lenger enn med tanken. Da vi skulle gå dit, var lysfesten slutt. Vi fikk bare med oss det avsluttende fyrverkeriet. Kjære lesere, det er lov å le.
Flotte bilder fra lysfesten:
http://www.bt.no/lokalt/bergen/article669145.ece Søndag 30. nov. var vi på gudstjeneste. Den var annonsert med "Barnas dag". På programmet stod bl.a. barnedåp, barnesanger og bønner lest/bedt av 11-åringer. Dessuten sang barna fra kirkens barnehage. Det var sjarmerende. Spesiellt ei jente sang av full hals. Hehe!

Ingen kommentarer: