søndag 12. april 2009

Luksus i hverdagen

Soveromsveggene begynner å ta form, ny tapet og ny farge, fargen har Ingrid valgt, for jeg og Øyvind ble ikke enige da valget sto mellom to farger. Skal si hun har god smak!! Det ferdige resultatet ble flott!
gulvet i matboden vår, jeg og Øyvind valgte en farge hver. Resultatet ble flott!!!
Først må jeg bare si at bloggen lever i aller høyeste grad og er ikke lagt på is, selv om det periodevis kan virke sånn.. Det har vært lite liv her av flere grunner. En av grunnene var at vi opplevde å få masse vann veltende ned fra taket, en dag i februar, og leiligheten var
ubeboelig i en måned,
Over ser du maleren i full sving med å få i orden soverommet. Øyvind var hjemme for å se at det gikk rett for seg. Det er mannen sin det!
oppdateringer på hjemmsiden var på grunn av oppussingen ikke en prioritering. Kort oppsummert, vannlekkasje er triste greier, men på sikt etter at oppussing var overstått er det jo kjekt å få gratis oppussing på andres bekostning, og resultatene er vi alle tre godt fornøyd med., se bilder.
4. april 2009
Vi prøver å finne på noe romantisk annenhver uke.for å styrke forholdet og bruke litt tid på hverandre i en travel hverdag som småbarnsforeldre. Denne gangen hadde Øyvind hadde funnet på at vi skulle gå på spa. Livet er herlig dere!
Øyvind hadde bestilt rygg- og nakkemassasje til sin kone og til seg selv hadde han bestilt klassisk ansiktsbehandling. Jammen endte Ingrid opp med massasje, også. og, tenk, helt gratis fordi hun sjarmerte spainnehaveren helt i senk.
Skiltet.
Linda og Ingrid på spa-venterommet. Vi syntes det var luksus med varm og kald drikke og frukt:-) Du kan tro at vi koste oss!Klassisk ansiktsbehandling er bl.a. peeling, ansiktsmaske og nakkemassasje. Øyvind var glatt i huden i trer dager etterpå. Skal si det var kvalitet!
Ingrid likte også å bli massert, og la seg godt til rette. Ho fikk massasje på føttene, leggene og i pannen. Og, tenk hun fikk det gratis. Tenk å ha så god sans for økonomi, i en så ung alder. Dette lover godt!
Oppsummert kan man si at hele familien nøt en dag med velvære, vi koste oss og fikk nytt overskudd i en ellers travel hverdag, opplevelsen gjentas gjerne!:D

Ingen kommentarer: